В началото на 2000-те Survivor беше най-вълнуващото шоу в телевизията.

...
В началото на 2000-те Survivor беше най-вълнуващото шоу в телевизията.
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще се чувстват чудесно на самотен остров

В началото на 2000-те Survivor беше най-вълнуващото шоу в малкия екран. И до момента в който гледахме с интерес всички трудности и провокациите за продобиване на имунитета постоянно се чудехме по какъв начин ние самите бихме се справили, в случай че сме на уединен остров. И с астрологията като наш компас можем да открием кой от нас има максимален късмет за оцеляване. Ето четирите знака, които биха се чувствали отлично, в случай че се озоват на уединен остров:
Дева
Традиционно символизирани от мома, стискаща вързоп пшеница, Девите са самодостатъчни и привлечени от естествения свят. Земните знаци са цялостни с практическа информация, като да вземем за пример какъв брой дълго хората могат да оцелеят без вода или кои червени плодове са вкусна закуска и кои са смъртоносни.
Скорпион
Скорпионите са заинтригувани от тъмните, трансформиращи се интервали в живота. Ето за какво, в случай че се озоват на уединен остров, те ще бъдат тъкмо там, където желаят. Те също са извънредно самостоятелни, тъй че няма да е належащо да се преценяват с никого и никой не би трябвало да се преценява с тях.
Стрелец
Най-големият инструмент на Стрелците е техният безконечен оптимизъм. Ще им би трябвало, с цел да преживеят дългите, безнадеждни дни в самотност. Космическите смелчаци постоянно бягат към идващото си премеждие, което значи, че незабавно ще стартират да изследват острова за признаци на живот. Представителите на този мощен, огнен знак ще се изкачват на назъбени скали в търсене на басейни с дъждовна вода и ще разрушават кокосови орехи с огнена мощ.
Водолей
Този мощно креативен знак е обвързван с науката и изобретението. Известни като зодиакалните чудаци, Водолеите са тези, които имат невероятни хрумвания, които в последна сметка работят. И до момента в който другите се молят да открият поток или да завали дъжд, Водолеите избират да употребяват заобикалящата ги морска вода по всички вероятни способи. Можете да ги намерите да основават система за противоположна осмоза, употребявайки бамбукови издънки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР