В Мюнхен започна 185-ото издание на прочутия бирен фестивал Октоберфест,

...
В Мюнхен започна 185-ото издание на прочутия бирен фестивал Октоберфест,
Коментари Харесай

В Мюнхен започна биреният фестивал Октоберфест

В Мюнхен стартира 185-ото издание на фамозния бирен фестивал Октоберфест , съобщи ДПА. По традиция началото на проявата започва в 12 ч. локално време, когато кметът Дитер Райтер отвъртя кранчето на първото буре с бира. За задачата той си оказа помощ с дървено чукче.
 Октоберфест БГНЕС
Фестът продължава до 7 октомври . Той протича при засилени ограничения за сигурност. Нови заграждения, спомагателни видеокамери, повече служители на реда с камери, прикрепени към тялото им - това са единствено част от ограниченията за сигурност. Около 600 служители на реда се грижат за сигурността по време на феста, посетен предходната година от 6,2 милиона души.
 Октоберфест БГНЕС
Полицията за първи път ще изпита и по този начин наречените " Супер разпознаващи сътрудници " . Това са служители на реда, които се вглеждат деликатно в подозрителни лица и ги държат под око по време на фестивала. Тези сътрудници ще ревизират и фрагментите от 47 камери.-->
 Октоберфест БГНЕС
На Октоберфест бирата се сервира в еднолитрови халби, като цената на една е 11,50 евро. Тази година на Октоберфеста има нови атракции като да вземем за пример Махалото на хаоса, която оставя у хората физическо чувство, сходно на чувството по време на полет в космоса, или атракция, наречена Хищник, при която посетителите се озовават с висящи с главата надолу.
 Октоберфест БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР