В Мюнхен обсъждат голите гърди. Това пише германският вестник BILD

...
В Мюнхен обсъждат голите гърди. Това пише германският вестник BILD
Коментари Харесай

В Германия се карат за монокините

" В Мюнхен разискват голите гърди. " Това написа немският вестник BILD в публикация, отдадена на нова наредба в баварската столица, която не разрешава на представителките на нежния пол да плажуват без горнище на бански костюм.
Съответната възбрана е наложена от частна охранителна компания, наета от управляващите за гарантиране на реда по градските плажове на река Изар. „ Морална защита по Изар? Кметството не мисли по този начин “, акцентират от редакцията, като привеждат думитет на вицепредседателя на „ Зелени “ Доминик Краузе: „ Това е офанзива против прословутите демократичност и космополитизъм на баварската столица “.
Политикът е безапелационен, че сходна възбрана – освен това единствено за единия пол – е несправедлива и остаряла. Герхард Майер (ГСДП), член на Градския съвет, е безапелационен: „ Жените би трябвало сами да решат дали желаят или не да вършат слънчеви бани без горнища “.
Така по гледище на ръководещия в Мюнхен Християнсоциален съюз (ХСС), Градският съвет взе единомислещо решение, че дамите на плажовете по река Изар може да се излежават на слънце по „ голи гърди “ и отвън нудистките зони, добавя организация Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР