В МВР трябва да се направи по-добър подбор на служителите.

...
В МВР трябва да се направи по-добър подбор на служителите.
Коментари Харесай

Криминален психолог за Семерджиев: В МВР трябва да се направи по-добър подбор на кадрите

„ В Министерство на вътрешните работи би трябвало да се направи по-добър асортимент на чиновниците ”. Такова мнение изрази престъпният психолог Тошко Тодоров във връзка информацията за полицейски чадър над Георги Семерджиев, упрекнат за тежката злополука на столичния бул. „ Черни връх ", при която починаха две млади дами.
„ Ако се обърне внимание на още сходни случаи, най-вероятно броя на служители на реда, прикривали всякакви хора, ще е доста по-голяма. Проблемът е обвързван изначално с подбора на фрагменти в системата. Така наречената конкурсна процедура е тотално опорочена. За страдание, в системата на Министерство на вътрешните работи има доста повече чиновници, в сравнение с работещи. За да се получи нещо положително, когато се „ реже ” би трябвало да се „ реже ” до крепко ”, сподели той.
Според него, в случай че се вкара детектор на лъжата, изключително при повишение в длъжност, ще се получи забавна картинка в системата на полицията. По думите му, в случай че това стане, ще е доста мъчно някои хора да порастват кариерно.
„ Доста постоянно се развиват не най-хубавите, а тези които са най-послушни. Послушанието е да не си свършиш работата, когато би трябвало да я свършиш ”, сподели още Тодоров. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР