В МВР трябва да има реформи и ще продължи да

...
В МВР трябва да има реформи и ще продължи да
Коментари Харесай

Младен Маринов ще се заеме с обучението с практическа насоченост в МВР

В Министерство на вътрешните работи би трябвало да има промени и ще продължи да има, само че би трябвало да продължим подсилване на системата на професионалната конструкция. Акцент и приоритет ще ми бъде образованието с практическа устременост, с цел да се увеличи потенциалът на чиновниците, работещи на терен. Това съобщи новият вътрешен министър Младен Маринов по време на встъпването си в служба и приемането на поста от досегашния министър Валентин Радев пред цялото професионално управление на Министерство на вътрешните работи.

„ Преди всичко ще съблюдавам приемствеността, тъй като на системата ѝ би трябвало да продължи това, което се прави. Смятам, че ориентирайки се и към човешкия запас, и към софтуерното възобновяване, ще реализираме положителни резултати ", сподели Маринов и уточни, че му следва среща със синдикатите.

На въпрос кой ще бъде новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Маринов отговори, че това не стои на дневен ред.

Ще се върна в Народното събрание, ще бъда още веднъж член на Комисията за защита и вътрешна сигурност. Това сподели някогашният министър на вътрешните работи Валентин Радев пред публицисти в Народното събрание. Радев изясни, че от на следващия ден се връща като народен представител в Народното събрание. „ Ще бъда член на Комисията по защита и вътрешна сигурност. А дали и като неин ръководител – управлението ще реши ", уточни още той. Бившият вътрешен министър изясни, че особено предаване на длъжността ще бъде направено в постройката на Министерство на вътрешните работи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР