В Мрежата стана хит необичайният подарък на баща за 26-годишната

...
В Мрежата стана хит необичайният подарък на баща за 26-годишната
Коментари Харесай

Меган пое на море в България, а баща й даде "страшен" бански, за да... СНИМКИ

В Мрежата стана шлагер необикновеният подарък на татко за 26-годишната му щерка. Той й го подарил тъкмо преди да замине за почивка в България, тъй че тя нямаше време да обикаля магазините.



Британецът Том Ечлин подарил на обичаната си щерка Меган бански със фотография на лицето си, с цел да отвлече вниманието от сластните погледи на момчета на плажа и басейна.



Момичето не можело да повярва на очите си. „ Лицето “ на татенцето нямало да разреши на мъжете да се взират в полуголата Меган, считал Том.

Меган се оказала момиче с възприятие за комизъм и въпреки всичко облякла банския. Но каква била нейната изненада, когато почиващите край басейна освен не се извърнали, а в противен случай, разсмели се, доближили се и почнали да преглеждат къпещата се в такива необикновени облекла.



Курортистите молили също по този начин да театралничат за взаимно селфи. Сега Меган възнамерява ответен удар за татко си. Тя дава обещание, че ще измисли не по-малко смешна смешка, когато фамилията още веднъж тръгне на взаимно пътешестване.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР