В Москва председателят на АБВ Румен Петков призова за защита

...
В Москва председателят на АБВ Румен Петков призова за защита
Коментари Харесай

В Москва Румен Петков призова за остър отпор срещу съвременните методи на колонизация

В Москва ръководителят на АБВ Румен Петков прикани за отбрана на националните обичаи, полезности, история и стопанска система и изострен отпор против актуалните способи на колонизация. 

Лидерът на АБВ Румен Петков, зам.-председателят на партията Владимир Маринов и Румен Петков, член на Гражданския съвет, са в Москва по покана на най-голямата съветската парламентарно показана партия „ Единна Русия “. В рамките на Форума на поддръжниците за битка с със актуалните практики на неоколониализма „ За свободата на нациите “ те показват заявления в разнообразни тематични панели.

Петков означи, че в последните три десетилетия пред очите се разпростират нови извратени форми на неоколониализъм. А така наречен „ цветни революции “ се оказват средство за разрушение на общества и страни за стопански обир, като даде за образец събитията в Ирак, в Либия. Същевременно, опитите да се наложи цензура да се забранят отзиви, разнообразни от официозните, да се забрани достъпът до медии, да се не разрешават медии, да се пренаписва историята, да се разрушават хилядолетни обичаи, да се протяга ръка върху вероизповедания, демонстрират една подготвеност за извратено мислене и деяние, която би трябвало да срещне извънредно сериозен отпор, акцентира той.  

„ Никой не потърси сметка на нарушителя Тони Блеър, който излъга целия свят, че в Ирак се създават биологични оръжия. Избихме 30 000 дами и деца на Ирак и това остана безнаказано. Европейският съюз придобива тип на колония на Съединените щати и яркото доказателство са налаганите безброй наказания - от Куба преди 63 години, до Русия в последните три. Но най-яркият образец е решението за даване на 50 милиарда евро на Украйна, с цел да продължи избиването на украински и съветски мъже, за което Европейският съюз получи потупване по рамото от президента Байдън.

Ние не потърсихме отговорност и за войната против прилежащата на България братска Югославия отпреди 25 години. Или ще се надигнем да защитим традициите, полезностите си и историята си, стопанската система си, или одобряваме неоколониализма, като форма на утрешния ден на България и Европа “, заяви в ревюто си Румен Петков.


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР