В морската ни столица за 13-и път ще се проведе

...
В морската ни столица за 13-и път ще се проведе
Коментари Харесай

Мис Варна избират за тринадесети път

В морската ни столица за 13-и път ще се организира състезанието "Мис Варна ", проведен от организация VIP Fashion Group. Грандиозният театър ще събере ценители на 23 август в зоната на пристанището, пред клуб Senso. В ролята на водещ още веднъж ще влезе всеобщият любим Ники Кънчев. Поп сензацията Михаела Филева ще забавлява със своите шлагери гостите на един от най-престижните състезания за хубост в България.
Подготовката за събитието към този момент стартира, а 24-те хубавици - претендентки за купата, интензивно репетират за конкуренцията. За всички девойки е обезпечен екип от експерти, които ги образоват на вярна походка, хореография, театрално държание и артистичност.
Много страсти и занимания за кандидат-миските провокираха фотосесиите, осъществени по време на трогателен круиз по черноморското крайбрежие с кораба "Фантазия ", а обективите на Боби Решовски и Веселин Тончев запечатаха фрагменти от това незабравимо прекарване. Преди броени дни завършиха и фотосите на самостоятелните видеовизитки на участничките в състезанието, в които всяка една от тях споделя забавни обстоятелства за себе си. Натоварената стратегия на девойките включва още всекидневни подготовки, благотворителни начинания, както и доста занимания.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР