В момента в Министерския съвет изявление дават Томислав Дончев, Красимир

...
В момента в Министерския съвет изявление дават Томислав Дончев, Красимир
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Няма да критикувам Радев. Но моят превод на думите му от днес е, че той иска цялата власт

В момента в Министерския съвет изказване дават Томислав Дончев, Красимир Каракачанов и Деница Сачева.

Ето какво сподели Томислав Дончев:

" Благодарност за всички български жители, които стачкуват, без да нарушават публичния ред, както и към служителите на реда, които бяха на първа линия. Няма да кажа сега, че правителствното желае оставката на президента. Това би ни вкарало в още по-институционална рецесия. Искам той да си изкара мандата. Въпреки че съм несъгласен с огромна част от тезите, които той показва обществено. Няма и да го петня и подлагам на критика. Ще си разреша единствено един къс превод на казаното през днешния ден следобяд: Първо, по кое време държавното управление се трансформира в мафия? Когато прокуратурата повдигна обвинявания към съветниците на президента. И второ, какво изиска през днешния ден президента? Той изиска цялата власт, тъй като конституционната процедура следва служебно държавно управление без парламент. Моят превод е, че той желае цялата власт. Но да допълня, че това върви със споменаването на някаква цел, цели, стратегия за какво. Ако някой желае цялата власт в този момент, дано изясни какво ще направи? Ще заповяда на агитките да пусне агитките в Министерския съвет? Да набият някой неуместен? Или може би някакви ограничения в обществената сфера, или в областта на стопанската система. Не чух нищо такова. Призовавам всички към малко повече мъдрост, изключително политиците. Живеем в страна, където бурните страсти се разпалват елементарно. Има точка, от която връщането обратно е доста мъчно. Напомням,че Министерския съвет не е на Бойко Борисов, президентството не е на Румен Радев и полицията не е на Младен Маринов. Те са на България. Призовавам всички да опазим страната, тъй като ние друга страна си нямаме. И който и каквито политически сметки да прави, приканвам да пази страната ".  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР