В момента в Костенец тече безпрецедентна по размери акция. Взимаме

...
В момента в Костенец тече безпрецедентна по размери акция. Взимаме
Коментари Харесай

Безпрецедентна по размери акция тече в Костенец

„ В момента в Костенец тече невиждана по размери акция. Взимаме всички нужни ограничения ”. Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов на особено призован брифинг тази заран. По думите му в няколко периметъра се правят инспекции и те са блокирани.

„ Специализираните елементи правят инспекция на всяка една сграда. Не са подготвени експертизите, които изрично да ни потвърдят, че причинителят е един й същ, само че главната версия е такава ”, сподели още Ивайло Иванов. Той разяснява и случая с второто ликвидиране в града. „ Сигурни сме, че убийството е станало вечерта на 14 май. То е осъществено с гладкоцевно оръжие. Няма данни за влизане с щурм в помещението, където е открит убития. Не е ясно какъв брой време килърът е обитавал в дома на Валентин Петров ”, сподели още Ивайло Иванов.

Той добави, че за хората, които считат, че са застрашени, е обезпечена непрекъсната защита. „ Нямаме доказателства, че има описи с евентуални жертви. Ако има подобен лист, той е в евентуалния обвинен. Не сме намирали сходна информация. Това са клюки, само че сме длъжни да вземем всички ограничения за сигурност ”, поясни  Ивайло Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР