В момента тече една милиционерска акция, която се нарича кал

...
В момента тече една милиционерска акция, която се нарича кал
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: В момента тече акция „кал и каскети“

В момента тече една милиционерска акция, която се назовава „ тиня и каскети “. Тя върви от няколко месеца и е ориентирана към разнообразни, основно към Политическа партия. Това съобщи в изявление за bTV зам.-шефът на групата на Политическа партия в Народното събрание Настимир Ананиев.

Думите му бяха във връзка експлоадирането на аферата с криптобанката NEXO. Както и разкритията за неговата съгласуваност с главното лице на криптоплатформата – някогашния народен представител от Република България Антони Тренчев.

Нямам нищо общо с NEXO, нямам бизнес с Антоний Тренчев, с него сме имали компания, само че тя нито един ден не е развивала активност, съобщи Ананиев.

И продължи: „ Въпросът е, когато искаш да се фокусираш, да хванеш някаква информация, да я завъртиш и да я хвърлиш в жълто-кафявата мъгла, с цел да може да произвеждаш подправени вести. Затова ви споделям, че има акция „ Кал и каскети “ против „ Продължаваме промяната “, тъй като сме единствената опция на това, което се случваше през целия преход. “

„ Обсъдил съм с юристи, ще заведа дело. Вече има четирима души, които съм набелязал. Единият и Слави Трифонов. Друг беше преди мен в студиото (визира Тома Биков – б.р.) “, сподели още депутатът.

„ Да, познавам Антоний Тренчев, били сме съпартийци в „ България на жителите “. Но там бяха и Тома Биков, Петър Николов, Даниел Митов, които в този момент са депутати от ГЕРБ “, проучва Ананиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР