В момента става едно чудовищно купуване на гласове. Това заяви лидерът

...
В момента става едно чудовищно купуване на гласове.
Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Борисов: В момента купуват гласове чудовищно

В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с аткива на партията в Пазарджик през днешния ден.

Всеки народен представител, който сега купува, е все едно купува 10 хиляди гласа. Ами то, по тая логичност, уважаеми, за какво вършим избори? Излъчват депутати да влязат в Народното събрание и отиваш и си ги накупуваш под формата на принцип. Рекет върху депутати, това са точните думи, безапелационен е Борисов.

ГЕРБ били в изолираност, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят. Този, който ми пожелаваше да седнал съм на диванчето, в този момент седна той. Има карма в живота, сподели още Борисов.

Успяхме да ги спасим във взимането на извънредно неверни решения при актуализацията на бюджета.

Благодарение на Кирил Ананиев и другите сътрудници одобриха един напълно нов бюджет, в който успяхме, доколкото може, да защитим ползите на служителите на реда, пожарникарите, лекарите, медицинските класи, общините и други

Според него може да има спад на цената на тока още от идващия месец.

Токът може умерено се върне на 100 лв. – и въглищата, и нуклеарното гориво, и атомните реактори, и Мариците, всичко е българско, ресурсът е български, сподели Борисов.

Спечелих маса басове с другари, че няма за година да построят даже къщурка за птички. Няма нито автомагистрали, нито тунел, нито мост. Нищо!, добави водачът на ГЕРБ.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР