В момента се провежда заседанието на Народното събрание, на което

...
В момента се провежда заседанието на Народното събрание, на което
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ се опитваха да ни купят, омаскаряваха ни, три пъти ми организираха преврат в БСП

В момента се организира съвещанието на Народното събрание, на което би трябвало да бъде гласувано настояването за премахване на Никола Минчев. Искането за оставката пристигна от " ИТН “. 

" Тук през целия ден се загатват думите мафия, задкулисие и битката с тях. Била съм народен представител, водили сме яростни борби със задкулисието и Борисов цели пет години. Познаваме им всички обноски. Опитваха да ни купуват, омаскаряваха ни. На мен три пъти ми вършиха вътрешен прелом ", заяви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада.

" Така, че на персонален тил съм изпитала всичко от задкулисието. Не се продадохме и по тази причина продължаваме в този момент в държавното управление на Кирил Петков. Такова политическо озверяване, каквото се случва тук в последните дни, не съм виждала. Разрушително, без грам мисъл какво ще стане на следващия ден, вдругиден, по какъв начин народът ще изкара зимата. Разрушавате, само че няма опция ", сподели още тя. 

" Възраждане ", " ИТН ", Движение за права и свободи и ГЕРБ - това е избора. Виждали сме в годините всевъзможни безпринципни сделки. Но задаващата се на хоризонта различна коалиция, тя просто няма нито кардинална, нито ценностна стойност. Как се съчетава желанието на " Възраждане " за овакантяване на НАТО и Европейски Съюз с блестящо атлантически заявените полезност на Движение за права и свободи? Как се съчетава желанието да се събори моделът ГЕРБ с желанието да една от партиите да остане с този модел? ", попита Корнелия Нинова.

Ето по какъв начин изясни тя кардиналните другия с някои съдружни сътрудници.

" Ние имаме обща цел - битка със задкулисието, което се окопити в последните седмици. Задкулисието има единствено една цел - пари на гърба на народа. ГЕРБ записаха корупцията в законите и по този начин я узакониха и я направиха ненаказуема ", сподели Нинова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР