В момента се обсъжда програмата, зад която трябва да застане

...
В момента се обсъжда програмата, зад която трябва да застане
Коментари Харесай

Явор Божанков, БСП: Реализирането на успешно управление е нашата отговорност

" В момента се разисква програмата, зад която би трябвало да застане болшинство, а идната стъпка е личен състав, който да я извършва. " Това съобщи секретарят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков в ефира на Euro News, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

По думите му социалистите са съумели да запазят добър разговор със своите сътрудници в ръководството и не са влизали в личностни спорове.

" Нашите разногласия постоянно са били кардинални и по политики. В момента това ни дава опция да сме посредник в преговорния развой ", сподели още депутатът от социалистическата партия.

" Много хора направиха крачка обратно. Пример за това е Кирил Петков, който се изтегли като министър-председател и даде знак, че е подготвен да го направи в името на това да има работещо държавно управление. От " ИТН " виждам през днешния ден, че също поддържат едно от главните условия на " Продължаваме промяната " - да има признат и работещ антикорупционен орган ", разяснява Божанков за направените взаимни отстъпки в името на това страната ни да има постоянен кабинет и акцентира, че хората имат упования за бързи и решителни резултати в битката с корупцията, по тази причина е извънредно време законопроекта за КПКОНПИ да бъде признат.

" Третият мандат е последния късмет да избегнем тежка политическа рецесия. От друга страна макар, че в тази коалиция имаме две разнообразни партии като Българска социалистическа партия и Демократична България, това е единствения формат, в който можем да управляваме и без да връщаме във властта ГЕРБ с Движение за права и свободи и следващите патриоти ", изясни Божанков за правото на Политическа партия да излъчат претендент за министър председател и рисковете пред това третия мандат да бъде несполучлив.

В умозаключение той сподели, че няма друга алтернатива България да има работещ парламент и да одобри Плана за възобновяване и резистентност, както и да се овладее комплицираната обстановка, в която се намираме.

" Служебен кабинет не може нито да одобри тези закони, нито да реши настоящите проблеми. Другият вид е държавно управление с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ", което е най-лошия вид за България. Нашата отговорност е посредством третия мандат да осъществяваме сполучливо ръководство ", приключи Явор Божанков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР