В момента се намираме в позиционна политическа битка. Случват се

...
В момента се намираме в позиционна политическа битка. Случват се
Коментари Харесай

Буруджиева: Опозицията ще подкрепи предложението за правителството на ПП, ако сложат нов премиер

" В момента се намираме в позиционна политическа борба. Случват се две неща. Първото, че имаме една поръчка на Политическа партия, че са подготвени да ръководят с държавно управление на малцинството. И това, което виждаме през днешния ден, в това число с регистрацията, е да се покаже на Политическа партия какво значи държавно управление на болшинството. Тоест, да схванат, че управлявайки като държавно управление на малцинството, би трябвало да се преценяват, да имат разговор и да се договарят за това какви политики и какви решения ще се взимат.” Това сподели в предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS политологът Татяна Буруджиева.

Тя уточни, че съгласно нея е доста значимо " хората от Политическа партия, които нямат визия по какъв начин се случват нещата в главите на хората, да си създадат изводите от уроците, които в този момент се случват. " По думите ѝ от всичко проличава, че те ще предложат кабинет. А опозицията по-скоро ще се съгласи при първо разпределяне да поддържа предлагането за държавното управление на Политическа партия, в случай че сложат нов министър-председател и покажат, че може да се беседва с тях.

Според Арман Бабикян, обаче, не всички от опозиционните партии имат предпочитание да ръководят. „ Моментът е сложен и в тази тройна рецесия не е доста удобно да се ръководи. И по тази причина насладата да набиеш ръководещия бързо ще премине пред неприятното чувство, че би трябвало ти да мъкнеш този товар на гърба си,” уточни той.

Според него: „ В един бракоразвод няма късмет да има един почтен. Сега сме на границата да разберем какъв брой по-важно е политическото от аритметичното.” Защо той изясни с въпроса: „ Нали е значимо да се случи правосъдната реформа”?

Двамата разясниха и позициите на Българска социалистическа партия, показана от коридорите на Народното събрание от депутата Илиян Йончев от Българска социалистическа партия и на Костадин Костадинов, водач на „ Възраждане.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР