В момента се гледа бюджетът на държавата и всеки се

...
В момента се гледа бюджетът на държавата и всеки се
Коментари Харесай

Българи: Привилегиите на хора като Йотова вече са непоносими за бедна страна като България

В момента се гледа бюджетът на страната и всеки се бори да получи някакво минимално нарастване на приходите. Други източват бюджета. Между 3-4 юни 2023 вицепрезидентът Илияна Йотова ще посети село Арма в Северна Ирландия, с цел да взе участие в междуучилищния конкурс по български език за четене на възпитаници от първи и втори клас в чужбина „ Аз Буки Веди “. Това е формалното известие от президентството.
Неофициалната история е напълно друга.
Йотова идва във Англия с държавния аероплан и брачна половинка си Андрей Йотов. Поръчва си две коли от посолството в Лондон да я возят на стотици километри из Северна Ирландия, споделят осведомени.
Уж ще открива литературно четене, а се оказва, че няколкото деца, които вземат участие, се включват онлайн от Единбург в Шотландия, предава Блиц.
Защо не се включи и тя онлайн, а разноски държавният аероплан и източи бюджета на българското посолство в Лондон за командировки. Отговорът е фрапантен! С мъжа й имали фантазия да посетят местата, където е сниман филмът „ Игра на тронове “. Това са 7 снимачни площадки в района на село Арма.
Два дни са били разхождани на държавни разходи да гледат забележителности от обичания си филм. Осигурено е спане за цялата делегация, вечери. Десетки хиляди евро са изхарчени за кефа на Йотови.
Семейство с техните финансови благоприятни условия да източва по този начин бюджета е повече от скандално. Привилегиите на хора като Илияна Йотова към този момент са непоносими за бедна страна като България. Вземете ограничения, молят българи от Белфаст.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР