В момента съществуват вътрешнопарламентарни системни партии, които предприеха националпопулистки подход.

...
В момента съществуват вътрешнопарламентарни системни партии, които предприеха националпопулистки подход.
Коментари Харесай

Цветанов: С новите си кандидати за ЦИК Нинова показа, че разчиства сметки с вътрешната си опозиция

В момента съществуват вътрешнопарламентарни систематични партии, които започнаха националпопулистки метод. Смятам, че опозицията има своята мощ и че тя може да бъде чута тогава, когато взе участие в съвещанията на българския парламент. Това съобщи пред публицисти във Велико Търново заместник-председателят на ГЕРБ и водач на ПГ на партията Цветан Цветанов.

,,Все отново опозицията играе основна роля в парламентарния надзор върху изпълнителната власт и сега тази заостреност на въпросите към обособените министри липсва с отсъствието на БСП'', добави Цветанов.

,,Подводните камъни през днешния ден са популизма, неистините, които се тиражират в общественото пространство. Но по-важното е да знаем по какъв начин да се предпазим от подправените вести и в този аспект от ГЕРБ вършим непрекъснати срещи и поддържаме връзка с гражданите'', уточни той.

,,Дали Българска социалистическа партия ще се върнат в Народното събрание? Ако гледаме единствено решението на Нинова – не. Но в случай че се вгледаме в натиска, под който са подложени, считам, че Българска социалистическа партия ще намерят елегантния метод да влязат в българския парламент. По отношение на ЦИК желая да вметна, че от шестимата претенденти на Българска социалистическа партия има единствено един, който и в този момент участва в Комисията. Останалите петима са напълно нови лица. Излезе, че теорията, че с новите си претенденти за ЦИК Нинова разчиства сметки с вътрешната си съпротива е факт'', разяснява още Цветанов.

,,Посещението на Столтенберг беше явен знак за терзанията, които имат страните-членки на НАТО във връзка с наличието на Русия в Черноморския район. Затова и България е част от НАТО, с цел да бъде обезпечена националната ни сигурност'', добави заместник-председателят на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР