В момента пътува група от специализиран отряд за борба с

...
В момента пътува група от специализиран отряд за борба с
Коментари Харесай

Има опасност за вторичен взрив в “Арсенал”. Две жени още се издирват

В момента пътува група от профилиран отряд за битка с тероризма, които ще обезопасят периметъра и ще управляват интервенцията по почистване на останките и търсене на двете дами.

 

Тялото на 55-годишен мъж бе изхвърлено в резултат на гърмежа - един от тримата служащи в цеха, който е изцяло опустошен. Пострадала е и жена на 43 години, която се е намирала наоколо до цеха по време на гърмежа. Тя е с черепно-мозъчна контузия и е превозена в болница.

 

Инцидентът стана малко след 11 ч. през днешния ден. Образувано е неотложно досъдебно произвеждане, което се следи от окръжна прокуратура Стара Загора. Разпитан е шеф промяна на цеха.

 

Причините за гърмежа към момента не са ясни. По думите на Деянов аргументите са свързани с нарушаване на технологическите правила, свързани с сигурността на труда. Предстои следствие, с цел да се откри кои тъкмо правила са били нарушени.

 

В цеха са се произвеждали произведения, свързани със звуково-светлинни резултати. Не става субстанции за бойно предопределение, а по-скоро от рода на фойерверките.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР