В момента отборът на Арсенал се намира в САЩ, където

...
В момента отборът на Арсенал се намира в САЩ, където
Коментари Харесай

Как едно момиче скри топката на футболистите на Арсенал

В момента тимът на Арсенал се намира в Съединени американски щати, където като част от предсезонната си подготовка взе участие в седмото издание на шампионата International Champions Cup.
 Арсенал, adidas и какво е специфичното на новите екипи на тима
Ново начало за Арсенал с нови екипи

Промяната стартира на образно равнище

Въпреки че шампионатът е без никаква действителна стойност, с изключение на практическа, конкуренцията не е по никакъв начин слаба. Тази година присъединяване взимат тимове като Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид, Реал Мадрид, Ювентус и Милан.

Освен тренировки и мачове, играчите на Арсенал обаче употребяват времето си, с цел да опознаят Лос Анджелис. Така Гранит Джака, Сократис, Калъм Чеймбърс, Роб Холдинг, Сеад Колашинац, Карл Дженкинсън и новото попълнение Габриел Мартинели попадат край прословутия Венис Бийч.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Caitlyn Schrepfer (@caitfreestyle) на Юли 14, 2019 в 1:27 PDT

Но не с цел да се разхвърлят по бански и да събират загар, а с цел да влязат в ролята на съдии. Тяхната задача е да видят и оценят жонглирането на 10 момчета, които упражняват в локалния футболен тим Venice Beach.
 Месут Йозил, новата му прическа, Меган Рапино, Арсенал и за какво всички се подиграват на футболиста
Защо всички се подиграват на Месут Йозил

Басовете са, с цел да се съблюдават

Някой в Арсенал обаче е решил да им скрои дребен номер, включвайки в участниците Кейтлин Шрапфър (Caitlyn Schrepfer). Името ѝ може да не приказва нищо на доста хора, само че тя е една от най-хубавите freestyler жонгльори в света.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Arsenal Official (@arsenal) на Юли 14, 2019 в 12:31 PDT

Футболистите гледат с интерес уменията на малчуганите, само че са изцяло неподготвени за последния участник, който им скри шапките, топката и всичко останало.
 Ектор Бейерин и по какъв начин един футболист може да бъде веган, влогър и манекен
Близък проект: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

Но колкото и добра да беше Кейтлин Шрапфър и да сподели, че законите на гравитацията не важат за топката, когато е в краката ѝ, футболистите на Арсенал избраха различен победител. Все отново задачата на Шрапфър не беше да печели този спонтанен шампионат, а да изненада играчите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР