В момента е на мода известните личности да имат малки

...
В момента е на мода известните личности да имат малки
Коментари Харесай

Лили Иванова въвела модата с малките кучета. Вижте повече за страстта й

В момента е на мода известните персони да имат дребни породи кучета, които да носят на всички места със себе си. Повечето от родните певици, независио от жанра, в който се изявяват, а и в международен проект, имат някое малко кученце, с което не се разделят. Но от кое място е тръгнала тази мода? Лили Иванова е най-известната българска естрадна певица. Тя е известна по целия свят, а гласът й не може да бъде сгрешен. Всеки от нас, без значение от възрастта си и музикалните си желания може да познае ария на Лили Иванова без да се замисли. Но, несъмнено, не всеки от нас знае повече за нея като персона.

Оказва се, че Примата е фен на домашните любимци. И то не какви да е, а дребните породи кучета. Най-много й харесвали пуделите и булонките. Самата певица споделя, че точно тя е въвела модата с дребните кучета. Кучето на фотографията е Топчо, който е прочут освен на околните на Примата, само че и на почитателите на гласовитата певица в далечна Куба. Как се стига до това?

Историята е доста занимателна, а за нея споделя една от беквокалистките на Примата по това време.

Когато идва в Куба, Примата се пробва да се настани в хотела си, само че оттова й оповестяват, че кучето не може да бъде пуснато. Тогава на помощ на Примата се появява оперният артист Павел Герджиков, който споделя, че кучето е от реквизита му и кубинците го пускат в хотела. За да бъде правдоподобна историята за реквизита, оперният артист го взима на своето зрелище. Още в първо деяние, кучето е на сцената, само че когато Герджиков запява, то се стряска от мощния му глас и се напикава, а публиката се забавлява откровено и го приветства. След това самата Лили Иванова показва Топчо на публиката на своя концерт, а те бурно го приветстват.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР