В модните среди се водят безспирни спорове коя е най-популярната

...
В модните среди се водят безспирни спорове коя е най-популярната
Коментари Харесай

Вижте я: Ирина Шейк в най-обсъжданата рокля на 90-те!

В стилните среди се водят безспирни разногласия коя е най-популярната моделка в международен мащаб. Някои настояват, че това са сестрите Хадид, а други дават почетното място на самата Ирина Шейк.

Ние сме по-склонни да се съгласим с второто, а доказателство за това е и последната рекламна акция, която съумя да си завоюва Ирина.

Тя е основно настоящо лице в акция на именития мирис Angel от Thierry Mugler.

 

Irina Shayk in the new Mugler angel fragrance campaign wearing Thierry Mugler F/W 1992 couture
— Eboni (@VersaceVenus_)

Световноизвестният парфюм, който е един от топ 5 на най-продаваните аромати на планетата, се трансформира в легенда от представянето си през 1992 година През годините за негови рекламни лица са били избирани само световноизвестни дами. Една от тях беше Джери Хол - паметната персона от 90-те години, тогавашната брачна половинка на Мик Джагър. Визията на червенокосата Хол, позираща измежду белите дюни в рекламата на Angel от 1995 година е необикновено различим и емблематичен кадър за цялата промишленост.

 

Jerry Hall for Thierry Mugler’s Angel, White Sands, New Mexico, 1995.
— Lady of the Southern Cross‍ (@Lady_Astor)

Основната концепция на рекламата на Angel 2022 с Ирина Шейк е да показва легендата в нов образ, защото тя популяризира новата версия на парфюма. Рускинята театралничи в същата архивна рокля на Джери Хол, изтъкана от хиляди пайети, до момента в който други модели показват визии от сбирката за 2022 година на марката.

На коя от двете ѝ отива повече съгласно вас?

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР