В модерния мултифункционален комплекс “Кепитъл сити център отваря врати “Червено

...
В модерния мултифункционален комплекс “Кепитъл сити център отваря врати “Червено
Коментари Харесай

В “Кепитъл сити център отваря врати “Червено – школа за личностно развитие и комуникативни умения

В модерния мултифункционален комплекс “Кепитъл сити център " отваря порти “Червено " – школа за личностно развиване и отзивчиви умения.

Обучението в школата е ориентирано към учениците от начален (1-4 клас), междинен (5-7 клас) и горен курс (8-12 клас). Целта е да се развива интелектуалния капацитет на подрастващите, обществените и отзивчиви им умения, да се градят просветеност и скъпи личностни качества, да се натрупат просвета и познания.

“Модерните технологии са завладяли живота ни. Учениците от ден на ден време обитават във виртуалния свят, чрез смарт телефони, таблети, компютри и вследствие на това губят визия за действителността, обществените им сетива закърняват, не могат да поддържат връзка. Забързаният темп на живота лишава от родителите времето за действителна връзка с децата. В учебно заведение претрупаното образователно наличие не допуска преподаването на най-важните уроци – по какъв начин да бъдем хора, по какъв начин да живеем пълноценно дружно. В отговор на всичко това създадохме школата " – сподели шефът Весела Балева.

В “Червено " търсят нови подходи към подрастващите и приспособяват старите, с цел да има резултат просветителния развой. Усилията са ориентирани главно към това: учениците да се изградят като персони. Задълбочаването на познанията по просвета на държание, етикет и протокол ще ги направи по-приспособими и няколко стъпки по-успеваеми от близките.

Телефонът за контакт и записвания е 0885 826 438. Повече информация за школата може да се откри във Фейсбук на https://www.facebook.com/school.red/ и на www.markcomm.org
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР