В младежкия сектор на листата на СДС-Варна, с номер 64

...
В младежкия сектор на листата на СДС-Варна, с номер 64
Коментари Харесай

Трябва по-строг контрол върху чистотата на града и на Черно море

В младежкия бранш на листата на СДС-Варна, с номер 64 в бюлетината е Петър Богданов , магистър по стопанска система на два университета – варненския ИУ и бургаския университет, има специализация в ирландския данъчен институт като основен специалист счетоводител и данъчен съветник. Работи като началник отдел данъчни експерти в интернационална компания с посланичество във Варна.

Въпросите към всички вас са следните:

- Какви са главните политически послания на претендентите за общински съветници от листата на Съюз на демократичните сили?
- Най-важното обръщение към моите връстници е да гласоподават. Младите хора сме бъдещето на нашия град и е значимо да участваме във вземането на стратегическите решения и в реализацията им.

- Какви са целите в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили?
- Създаване на финансов и стопански систематичен дирек в ръководството на Варна за прогнозиране и стратегическо развиване. Създаване на теоретичен и администртивен екип за подготовка, присъединяване и надзор в реализацията на европейските планове във Варна – възобновяване на градската среда и опазване на зелената система на града. В обществената сфера и опазването на здравето ще работим за повишение на приходите на работещите в обществената сфера, реиновиране на сградния фонд и на ръководството в общинското опазване на здравето с въвеждането на високотехнологични практики. Образование и просвета – там приоритет е повишение на приходите на педагозите в детските градини, които не са сравними с тези в учебните заведения. и акцент върху локалната история, процедура и ангажираност към локалния национализъм като база за построяването на национални и европейски полезности. В юношески действия и спорт – повече места и по-достъпни терени за спорт на младежите на Варна.

- Какви са съответните задължения и начинания, за които упорстват варненци, хората от Вашия квартал, сътрудниците в професионалната ви сфера?
- По-добра инфраструктура и непорочност по улиците на града, плажа и морето. Лично аз ще работя за един по-чист град и създаване на по-добра градска инфрастуктура. Задължителен следващ надзор на всички инфраструктурни обекти в града, както и на сметопочистващите компании. Създаване на групи за надзор в града по квартали и региони, които групи ще имат задачата да получават и да реагират съответно на сигнали от жители за неуредиците, свързани с разсипани отпадъци и разрушена инфраструктура.

На второ място, изваждане на квартал свети Никола от алената зона и довеждане докрай на плана за създаване на канализация и връзки в квартала. На трето място опазване на рибарските селища – Траката и Карантитанта, както и свободен достъп на риболовци и посетители на града. Изграждане на спомагателни безвъзмездни слипове за фенове риболовци.

На последно място, само че не по значимост, пускане на процедура/проект за запазване водите на Черно Море.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР