В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка

...
В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка
Коментари Харесай

Има сигнали за подготовка за манипулиране на изборните резултати, обяви Демерджиев

В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка за осъществяване на противозаконни дейности за манипулиране на изборните резултати, формирани са и първите производства. Това сподели пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година, който беше формален посетител на честванията по случай националния празник на Република България, състояли се пред Паметника на Свободата. 

Той уточни, че по производствата текат съответните дейности и не може да разяснява детайлности. От думите му стана известно, че става въпрос за съответна партия, която има неоправдателна присъда и съглашение. „ Вече има данни от предходните избори, в неоправдателните актове излиза наяве кой е купувал гласове “, означи Демерджиев. 

Вътрешният министър изрази мнение, че с връщането на хартиената хартиената бюлетина интензивността на тези, които желаят да манипулират изборните резултати, се покачва. „ Аз съм предизвестил нашите структури, нашата интензивност също ще бъде доста по-висока, вниманието ни ще бъде по-голямо, опитът, който натрупахме, е забележителен. Вярвам, че имаме сили, имаме воля изрично да противодействаме “, увери министър Демерджиев, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР