В Министерството на външните работи се проведе церемония по предаване

...
В Министерството на външните работи се проведе церемония по предаване
Коментари Харесай

Служебният министър на външните работи Николай Милков прие поста от Теодора Генчовска


В Министерството на външните работи се организира гала по предаване и приемане на поста сред досегашния министър и новоназначения длъжностен министър на външните работи Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София,, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Двамата подчертаха потребността от последователност и поредност в дейностите и позициите на Министерството на външните работи, което по думите им е построило съществени обичаи в отбраната на националните ползи.



Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София, поздрави за постигнатия прогрес в връзките сред Република България и Република Северна Македония, като двамата се сплотиха към позицията, че България би трябвало да организира почтена външна политика с неприкритост към обществото.

„ Основен приоритет пред служебното държавно управление е организацията на изборите.  Процесът няма да бъде елементарен и нямаме право на неточност “, акцентира министър Милков. По думите му напъните и работата ще бъдат фокусирани и върху оправянето с комплекса от рецесии и приноса, който Министерството на външните работи може да даде в това отношение. За тази цел ще се употребяват груповите подходи на взаимоотношение с нашите сътрудници и съдружници. “Ще работим за приобщаването на Западните Балкани към Европейския съюз, както и за участието на България в Организацията за икономическо съдействие и развиване и в Шенген ”, уточни още Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София,. 



направи обзор на постигнатото в границите на нейния мандат, изрече признателност към чиновниците на Министерство на външните работи за техния извънреден професионализъм и пожела триумф на новия министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР