В МФ постъпи въпрос дали има информация партньорски служби да

...
В МФ постъпи въпрос дали има информация партньорски служби да
Коментари Харесай

Министерството на финансите опроверга Асен Василев: Партньорски служби не са искали промяна в ръководството на митниците

В МФ постъпи въпрос дали има информация партньорски служби да са желали смяна в управлението на Агенция Митници. Такава публична информация няма и не са регистрирани визити в постройката на министерството ”. Това съобщи служебният финансов министър Людмила Петкова по време на чуване във краткотрайната комисия за следствие на активността в организацията “Митници ” и възможната връзка с Асен Василев.

Припомняме, че някогашният финансов министър Асен Василев разгласи, че рокадите в Митниците се вършат по рекомендация на партньорски служби.

„ Агенция Митници също удостоверява тази информация-партньорски служби не са желали смяна в управлението ”, посочи служебният финансов министър.

Петкова изясни, че е проверила цялата документи, само че няма информация за извършени срещи във министерството на финансите със считаните за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови.

Служебният финансов министър изясни, че шефът на организация „ Митници “ и заместниците му се назначават с утвърждение от министъра на финансите. „ Останалите назначения не се съгласуват с финансовия министър ”, разяснява Петкова.

Председателят на комисията Тошко Йорданов съобщи, че разполага с документ, който ясно демонстрира, че Банкова е назначена от Асен Василев.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР