В месеца на любовта Теленор България предлага редица интересни комбинации

...
В месеца на любовта Теленор България предлага редица интересни комбинации
Коментари Харесай

Само онлайн: Теленор предлага комбинация от HUAWEI Watch GT 3 42mm Leather Strap и HUAWEI Nova 9 със 150 лв. отстъпка

В месеца на любовта Теленор България предлага редица забавни комбинации от устройства със специфична отстъпка, годна единствено за поръчки онлайн.

С отстъпка от 150 лева от цената в брой потребителите имат опцията да закупят съвършената софтуерна комбина, която включва умния часовник HUAWEI Watch GT 3 42mm и смарт телефона HUAWEI Nova 9. Достатъчно е двете устройства да се прибавят в количката на магазина и да бъде прибавен промокод COMBO, като доставката е безвъзмездна за всяка точка в страната.
От 1 март Telenor става Yettel
От 1 март Теленор става Yettel. Компанията стартира процеса по ребрандинг още при започване на февруари, като телекомът даде обещание процесът да п...
Прочети повече
Като атрактивна комбина през февруари Теленор предлага и комбинацията от две устройства, подобаващи за спортуващите.  С покупката на HUAWEI Band 6 и умния кантар HUAWEI Scale 3 клиентите могат да спестят 50 лева от цената , въвеждайки промокод COMBO.  

Комбинацията HUAWEI Nova 9 и HUAWEI Watch GT 3 с кожена каишка е за искащите постоянно да са в крайник с софтуерните трендове

HUAWEI Nova 9 e едно от настоящите смарт телефон оферти на марката. Смартфонът се отличава с съвременен и атрактивен дизайн и е същински подарък за феновете на мобилната снимка. Той идва с Huawei Ultra Vision система, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision съществена камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макрокамера. Предната камера на телефона от 32 MP надвишава опциите за нормално селфи, като трансформира всеки консуматор в същинска звезда. Със специфичните нощни режими Extreme Night Shoot и Night Portrait можете да вършиме висококачествени, ярки, само че не преекспонирани фотоси даже при слаба осветеност.  Двете камери дружно оферират новаторски благоприятни условия за 4К видео в разнообразни комбинации. Nova 9 работи с чипсет Snapdragon 778G с 4G съгласуваност, 8GB RAM и 128/256GB памет за файлове. Батерията на Nova 9 e с потенциал 4300 mAh и бързо зареждане на 66 вата.

Изящният HUAWEI Watch GT 3 42mm с кожена каишка има моден циферблат, неповторимо улавящ светлината върху 3D извитото стъкло, придавайки нежно зарево, напомнящо отражение във вода. Той съчетава изчистен дизайн на корпуса с гланцово покритие, съпроводен от елегантна кожена каишка за съвременен и изтънчен жанр. Часовникът разполага с най-новата технология за премерване на сърдечния темп и включва осем фотодиода, които са ситуирани в кръг, и два комплекта източници на светлина. В модела има авансово заложени над 100 режима за тренировки, които могат да са вашият най-верен фитнес инструктор.

HUAWEI WATCH GT 3 с кожена каишка поддържа безжично зареждане и може да работи до 7 дни, тъй че да сте изцяло готови да следите всяка подготовка и да не пропуснете да ревизирате здравните си индикатори. Освен с множеството умни функционалности и връзка с вашия телефон, с помощта на часовника можете да следите насищането на кръвта с О2 (SpO2), който е един от значимите витални индикатори, които могат да отразяват снабдяването с О2 на тялото.
Максимално 5G преживяване с проект за данни и 5G преносим компютър в мрежата на Теленор
Tеленор България предлага необятна гама от 5G устройства. Сред тях от този месец е и преносимият компютър, работещ в мрежите от ново потомство, Lenov...
Прочети повече
HUAWEI WATCH GT 3 с кожена каишка автоматизирано обезпечава 24-часово следене на равнището на SpO2, без значение дали работите, упражнявате или спите и се грижи за вашето здраве непрекъснато.

След като свържете HUAWEI WATCH GT 3 с кожена каишка към вашия смарт телефон посредством Bluetooth, през него можете да организирате и диалози, до момента в който упражнявате навън, вършите домакинска работа или готвите. Можете да се наслаждавате на удобството да преглеждате историята на позвъняванията, да отговаряте и отхвърляте повиквания непосредствено от часовника. Той е съчетаем както с Android, HarmonyOS, по този начин и с iOS.  

Теленор предлага и композиция с 50 лева отстъпка за най-активните почитатели на HUAWEI

HUAWEI Band 6 разполага с  1,47-инчов AMOLED FullView екран. Фитнес гривната е не просто инструмент за следене на здравето и интензивността, а е и по-удобен метод за взаимоотношение със смарт телефона. Чрез нея елементарно се преглеждат входящите позвънявания и известия, получава се актуализация за времето и даже се вършат фотоси с камерата на телефона.

HUAWEI Band 6 дава опция за тъкмо следене на сърдечния темп посредством технологията за наблюдаване на пулса TruSeenTM 4.0. Тя употребява оптична леща и обработка на данни, основана на AI, за тъкмо наблюдаване на сърдечния темп 24 часа в денонощието. Освен това гривната предлага целодневно следене на равнищата на О2 SpO2 и стрес.
Всички смарт телефони на Xiaomi с до 40% отстъпка в Теленор
През месец февруари всеки клиент на Теленор, който закупи смарт телефон от портфолиото на Xiaomi, дружно с някой от проектите „ Тотал М...
Прочети повече
Умният кантар HUAWEI Scale 3 е другата част от спортното комбо. Той разполага с опция за премерване на 11 разнообразни индикатора на тялото. Устройството дава  незабавно информация за % на телесни мазнини и оценка на скелетната мускулатура.  Кантарът се свързва със смартфон  приложение и интернет посредством Bluetooth и Wi-Fi, с цел да може синхронизацията на данните да е непрекъсната. Всяко премерване е научно ръководено, а AI (изкуствен интелект) и Big data технологиите са способни да дават точна информация, с цел да се построи по-здравословен живот. Кантарът също по този начин разпознава другите членове на фамилията и качва автоматизирано в облачно пространство профилите, свързани с тях.

Офертите на Теленор са част от устрема на оператора да предлага най-актуалните софтуерни решения, които да дават отговор на цифровите потребности на клиентите. Освен опцията да ръководят всички мобилни услуги напълно отдалечено посредством приложението MyTelenor, всички клиенти на телекома имат достъп и до ненадминатата мрежа на Теленор, сертифицираната с четири следващи оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Като част от пакетите си операторът предлага и  широк набор от цифрови услуги, измежду които Deezer, HBO Go, iZZI и други, които допълват съвършено софтуерните устройства на актуалния консуматор. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР