В месеца на любовта – идеи за нов маникюр, подходящи

...
В месеца на любовта – идеи за нов маникюр, подходящи
Коментари Харесай

В месеца на любовта – идеи за нов маникюр, подходящи и за Свети Валентин


В месеца на любовта – хрумвания за нов маникюр, подобаващи и за Свети Валентин. Ако търсите нещо, което да носите преди, по време и след празника, ние имаме предложение.
Маникюрът за една дама
е като брадата за господата – форма на изложение, която не може да се размени с нищо друго. Затова и ние, дамите, отделяме толкоз време в избора си на форма, цвят и елементи по ноктите, с които желаеме да впечатлим освен близките, само че и самите себе си. Времето в салона за хубост пък го одобряваме като самобитна форма на терапия,
нужна ни всеки месец.
Февруари месец е белязан от Деня на влюбените, който носи със себе си освен сантиментални вечери и тоалети, само че и любовни дизайни по ноктите. Но 14 февруари е единствено един ден в месеца, след което маникюрът със сърца
не е настоящ и може даже да ви стане скучен.
Решението е да изберете нещо, което може да носите повече от 24 часа и да е подходящо както за Свети Валентин, по този начин и за останалите дни от месеца, който тази година е от 29.
По-долу сме събрали шепа хрумвания за занимателни,
забавни и подобаващи за целия февруари маникюри, които могат да бъдат идващото ви ентусиазъм в салона.
Идеи за маникюр през февруариЛюляк
Всеки колорит на лилавото ще бъде многообразие от обичайните червени, розови и неутрални любовни дизайни, само че бихме ви предложили да заложите на люляка. Той ще ви обезпечи малко по-пролетна атмосфера, която пасва идеално на извънредно високите температури през този месец. Ако пък се окаже, че 14 февруари е същински зимен ден, лилавият колорит ще ви стопли вътрешно.
Сърца
Ако пък обичате да бъдете тематични за всеки празник, който отбелязвате, няма нищо неприятно да си нарисувате сърца като акценти върху ноктите. Започнете с неутрална основа и прибавете червени елементи на върха на пръстите си за сантиментално и любовно чувство.
Перли
Ако търсите маникюр, който да изведе женската ви сила на напълно друго равнище, изберете перли върху типичен розов колорит. Този жанр ще наподобява пресен и занимателен за Свети Валентин, само че също по този начин ще е изцяло подобаващ и за идващите дни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР