В мемоарите си, озаглавени Обетованата земя, бившият президент на САЩ

...
В мемоарите си, озаглавени Обетованата земя, бившият президент на САЩ
Коментари Харесай

Обама: Путин е физически посредствен

В записките си, озаглавени " Обетованата земя ", някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама дефинира Путин като " физически несъвършен " човек, съгласно английския таблоид Daily Mail.

В 768-страничните си записки Обама е дал воля на страстите, като приказва за политици и водачи на други страни, с които се е срещал през осемте си години като президент. Например тогавашният френски президент Никола Саркози, той разказва по този начин:, „ Пъчеше си гърдите като самоуверен петел “.

Републиканският сенатор от Кентъки Мич Макконъл съгласно него е „ лишен от харизма или интерес към политиката, който обаче компенсира с неговата дисциплинираност, прозорливост и безсрамност “ в устрема му за власт. А сенаторът от Южна Каролина Линдзи Греъм, също републиканец, по думите на Обама припомня на воин от шпионски трилър, който „ заблуждава всички, с цел да избави личната си кожа “.

Руският президент Владимир Путин, както се оказва, припомня на Обама за недопечен чикагски магнат, живеещ по закона на улицата, въпреки и външно „ физически несъвършен “.

Обама сподели още, че е бил наясно с опитите на Русия да се намеси в американските избори през 2016 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР