В Мексико Audi най-накрая спечели! Даниел Абт направи прекрасно състезание

...
В Мексико Audi най-накрая спечели! Даниел Абт направи прекрасно състезание
Коментари Харесай

Сезонът във Формула Е се преполовява този уикенд по Евроспорт 1

В Мексико Audi най-сетне завоюва! Даниел Абт направи прелестно съревнование и справедливо стигна до първата си публична победа, а Лукас ди Граси най-сетне влезе в зоната на точките. Възраждането на немския отбор обаче по никакъв метод не попречи на Жан-Ерик Верн, който усили преднината си в шампионата на водачите на дванайсет точки. Но не и без помощта на Mahinda. Технически проблем коства сигурна победа на главния му преследвач Феликс Розенквист.
Сам Бърд също имаше кошмарно съревнование в Мексико, само че картите се раздават отначало за Пунта дел Есте. Уругвайския курортен град ще посрещне за трети път Формула Е и ще сложи точка на първата половина на сезона.

Досега само Себастиан Буеми е печелил на уличното трасе край " Плая Брава ". Този сезон обаче швейцарецът няма победа, а само три следващи подиума. При завоюването преди всичко в Уругвай, купата още веднъж ще стане постижима цел!

Състезателният ден в Уругвай ще се организира на 17 март (събота), като записът на квалификацията стартира в 20:00 ч., а надпреварата започва в 21:00 ч. и ще бъде предавано директно по Евроспорт 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР