В Мексиканския залив, на разстояние само на 100 мили от

...
В Мексиканския залив, на разстояние само на 100 мили от
Коментари Харесай

Гигантски калмар е заснет в Мексиканския залив

В Мексиканския залив, на разстояние единствено на 100 благи от Ню Орлиънс (New Orleans), на огромна дълбочина, научноизследователска подводна камера е снимала великански калмар, който е с дължина към 3-3,7 метра (гледайте видеото по-долу).Освен това, съгласно учените, това е към момента доста млад субект. „ Тийнейджър “, който още ще пораства. Възрастните великански калмари могат да доближат дължина от 8 метра (HiddenTruth.site).В продължение на стотици години, сходни океански чудовища са вдъхновявали моряците да описват истории за чудовища с пипала, способни да потопят кораби.

 g1 - Гигантски калмар е сниман в Мексиканския залив (видео)
Понякога, на брега са изхвърляни големи калмари. Учените могли единствено да допускат как изглеждат във водата. И едвам през 2006 година, учените снимат жив гигантски калмар. Това се случило край крайбрежията на Япония.

 g2 - Гигантски калмар е сниман в Мексиканския залив (видео)
Видеото от Мексиканския залив е от 19 юни 2019 година То демонстрира, че тези чудовищни ​​калмари се намират на крайбрежията на Съединените щати. Калмарът е сниман от изследователската група Ocean Research & Conservation Association (ORCA). Наблюдават го единствено за няколко секунди.Четете още: Случаи с необикновени риби, които по-късно са изтрити от историята

 g3 - Гигантски калмар е сниман в Мексиканския залив (видео)
Калмарът се появил напълно ненадейно. Първо, пипалата му се видели в тъмнината, които стигали до камерата, с цел да я вземат за евентуална плячка, а след това пипалата станали от ден на ден и повече. Обръщайки се за момент, калмарът прибрал всичките си пипала и липсващ още веднъж в дълбините.
Учените Еди Видер и Сонке Йонсон споделят: “Когато забелязахме нещо в ъгъла на екрана, останалата част от екипът незабавно се събра към нас. Разбрахме, че е калмар. Той беше доста огромен, само че заради фокуса на снимането, беше мъчно да се каже какъв брой е дълъг. Около 3 метра, а може би и 3,7 метра. ”Гледайте и самото видео за гигантския калмар.
Гигантски калмари рядко се срещат с хората. От 2006 година насам, са снимани единствено няколко пъти.

 g4 - Гигантски калмар е сниман в Мексиканския залив (видео)
Вероятно единствено кашалотите са съперник на гигантските калмари. По принцип това е всичко, което знаем за тези удивителни същества.
Интересните неща
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР