В Международния ден на възрастните хора, Деня на поезията и

...
В Международния ден на възрастните хора, Деня на поезията и
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев уважи прегледа на самодейните състави при клубовете на пенсионера в града

В Международния ден на възрастните хора, Деня на поезията и музиката, инж. Добромир Добрев почете прегледа на самодейните сформира при клубовете на пенсионера в Горна Оряховица. Кандидатът за кмет на Общината поздрави самодейците и беседва с тях, дружно с претенденти за общински съветници от листата на Политическа партия ГЕРБ, оповестиха от партията.



„ Вие сте поколението, което вложи разум и сърце в построяването на нашия град, а ние сме поколението, което продължава да работи за него и да го развива “, обърна се към възрастните хора инж. Добрев.

В поздрава си към възрастните хора инж. Добромир Добрев изрази благодарността си към тях. Пожела им здраве и доста радостни прекарвания. Изрази своята благодарност, почитание и поклонение към всички за стореното от тях, за това, че цялостен живот са градили настояще и бъдеще и са били образец за подражателство.



Инж. Добромир Добрев поздрави своите съграждани – създатели, вечно пленени от изкуствата – лирика, музика, изобразяване. Обърна се с най-светли пожелания към всички свои съграждани във връзка огромния християнски празник Покров Богородичен!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР