В Манхатън се състоя церемония за достигането на най-високата точка

...
В Манхатън се състоя церемония за достигането на най-високата точка
Коментари Харесай

6,9 млн. долара за две спални на 33 етаж в Ню Йорк

В Манхатън се състоя гала за достигането на най-високата точка на Сентрал парк тауър - 472 метра над земята, осведоми Ройтерс. Небостъргачът в Ню Йорк е най-високата жилищна постройка в света. В него към момента не са се нанесли новодомци, само че строителите към този момент инсталираха стоящият най-високо детайл от структурата.

Сградата предлага 179 първокласни жилището, като най-малките имат две спални и 133 квадратни метра повърхност, а най-големите надлежно 8 спални и 1625 квадратни метра повърхност.

Най-евтиният апартамент в 472-метровата постройка коства 6,9 милиона $, среща се на 33-я етаж и има 2 спални.

Перлата в короната е апартамент с 5 спални, който е на 112-я етаж на Сентрал парк тауър, предлага невероятни гледки към цялостен Ню Йорк и Ню Джърси и е с оповестена цена 63 милиона $.

Небостъргачът има личен плувен басейн, спа център, киносалон и бална зала за 126 посетители.

Апартаментите стартират от 8-я етаж, тъй като на първите 7 ще се обитава голям магазин от веригата първокласни универсални магазини "Нордстром ", с повърхност близо 28 000 квадратни метра.

Първите живеещи в "Сентрал парк тауър " ще се нанесат през 2020 година От "Нордстром " са дали като дата на разкриване на магазина им края на октомври 2020 година

Небостъргачът, който е най-високата постройка отвън Азия, се намира на така наречен Редица на милиардерите - група първокласни издигнати и стоящи се небостъргачи, наоколо до южния завършек на Сентрал парк в Манхатън.

Проектът се реализира от компанията за първокласни парцели Екстел с финансиране от капиталов фонд на общината на Шанхай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР