В магазина бившата телевизионерка продава ароматизирани свещи. Продуктите, които тя

...
В магазина бившата телевизионерка продава ароматизирани свещи. Продуктите, които тя
Коментари Харесай

Дойде В Редакцията И Изпя Всичко! Информатор Спря Сърцата На Цяла България! Информацията: Бившата Водеща Диана Найденова Е

В магазина някогашната телевизионерка продава ароматизирани свещи. Продуктите, които тя предлага са импорт от Испания и са с извънредно високо качество. Лично Диана Найденова е избрала всеки един продукт, който продава в магазина си.

Бившата журналистка не изключва опцията още веднъж да се върне в малкия екран. Но на този стадий няма желание да го прави. Тя не крие, че в случай че получи задоволително привлекателно предложение, ще се завърне в медийните среди.

Диана Найденова е уверена, че всеки човек има потребност от креативна почивка, която оказва помощ да огледа света с други очи и да премисли постигнатото.

Тв водещата споделя, че до момента в който е в словесна отмора е намерила време да се посвети на новото си начинание.

За новото си начинание тя е подбрала неповторими аромати за дома, закупени от дребна фабрика в Каталуния, написа „ Ретро “.

Последната клевета към някогашната тв водеща гласи, че тя е бременна. Не е изключено това да е повода за отдръпването й от телевизионния екран.

Повод за тези изказвания стана и признанието, което Диана Найденова направи в ефир. Тя показа, че не е имала желание да се снабди с втори правоприемник, защото щерка й Боряна към този момент е огромна.

Бившата тв водещата добави, че това е желанието на нейния брачен партньор. И защото той няма лични деца тя е решила да направи подобен подарък.

Според мълвата 43-годишната тв водеща е заченала ин витро, откакто прави опити от 4 години да зачене още веднъж.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР