В мач от 30-ия кръг на Югозападната Трета лига Ботев

...
В мач от 30-ия кръг на Югозападната Трета лига Ботев
Коментари Харесай

Надежда мечтае след голова фиеста в Ихтиман

В мач от 30-ия кръг на Югозападната Трета лига Ботев (Ихтиман) се препъна вкъщи и загуби с 2:3 от Надежда (Доброславци). Гостите осъществиха два гола преди почивката след самостоятелни неточности в защитата на домакините, а през втората част вкараха и трети гол. Борислав Балджийски поведе отбора си напред, само че неговите два гола се оказаха незадоволителни за обрата.

След този триумф отборът от Доброславци има 23 точки и към момента пази очаквания за избавление, а Ботев е с 31, заемайки 14-ото място.

Срещата стартира кошмарно за домакините и доброславчани поведоха до почивката с две попадение след неточности в защитата на Ботев. Втората част също стартира зле за момчетата на Валери Свиленов, който беше осъден за този мач и отборът инкасира трети гол.

В идващите минути капитанът на Ботев - Борислав Балджийски, поведе отбора напред и осъществя две попадение. Едното от дузпа в 76-ата минута, а другото след ювелирен удар ориентиран под гредата от дребен ъгъл няколко минути по-рано. След това Ботев потегли да търси равенството, само че до края на дуела не съумя да осъществя трети гол и гостите се поздравиха с трите точки.

Следващата събота (27 май) Ботев гостува на изпадналия Гранит (Владая), а Надежда е хазаин на ЦСКА 1948 III.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР