В любопитна ситуация бе изловен водещият Николаос Цитиридис от наблюдателни

...
В любопитна ситуация бе изловен водещият Николаос Цитиридис от наблюдателни
Коментари Харесай

В любопитна ситуация бе изловен водещият Николаос Цитиридис

 В любопитна обстановка бе изловен водещият Николаос Цитиридис от наблюдателни софиянци в групата " Забелязано в София ". Любопитно видео, на което се вижда по какъв начин той прави изявление безусловно във въздуха, стана шлагер в обществените мрежи. Интервюираният не е задоволително известно лице, тъй че " Хотнюз " няма да го разкрие, макар че знае кой е. По-любопитното е, че водещият на късното шоу по bTV има боязън от високо от години, който по този начин и не е преодолял. 

Въпреки това поради професионалните си отговорности Николаос Цитиридис самоуверено се качил на строителна вишка, с която стигнал до последния етаж на жилищна кооперация, с цел да направи изявлението в " госта си ", който пък е на безвредно разстояние на балкона си.

Додо безусловно виси в компанията на оператора си на сериозна височина от близо 20 метра в столичния квартал " Банишора ". Много почитатели приветстваха работата в риск на шоумена и неговия екип, само че други се възмутиха, че не носи маска и даже допуснаха, че Цитиридис го заплашва санкция.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР