В Лондон британският премиер Борис Джонсън ще води разговори с

...
В Лондон британският премиер Борис Джонсън ще води разговори с
Коментари Харесай

Джонсън се среща с Трюдо и Рюте за Русия

В Лондон английският министър председател Борис Джонсън ще води диалози с Джъстин Трюдо - канадския министър-председател, и Марк Рюте - нидерландския му сътрудник, за договаряне на нови наказания против Русия, заяви БНР.

В същото време в Народното събрание стартира разискване на законодателство, което ще разреши налагането на още по-строги наказания.

Британският министър председател Борис Джонсън изложи през уикенда проект от 6 точки. Сред тях е приемането на по този начин наречения Закон за икономическите закононарушения.

Той би трябвало да бъде разискван и гласуван през днешния ден по-късно. Законът планува нов указател, в който задграничните притежатели на парцели във Англия би трябвало да заявяват и потвърдят тяхната идентичност.

Ще бъдат спрени и нарушителите и олигарсите да употребяват сътрудници за основаване на компании или да купуват недвижимо имущество за тях.

Санкциите са главната тематика на диалози през днешния ден в Лондон на Борис Джонсън с Джъстин Трюдо и Марк Рюте.

На Острова обаче има доста критици на държавното управление, тъй като те считат, че макар положителните му планове във връзка с глобите, то работи прекомерно постепенно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР