В Ливърпул вече се подготвят за ерата след Юрген Клоп,

...
В Ливърпул вече се подготвят за ерата след Юрген Клоп,
Коментари Харесай

Звезда на Ливърпул пред напускане, ако Салах преподпише

В Ливърпул към този момент се приготвят за ерата след Юрген Клоп, който разгласи, че ще се отдръпна от мениджърския пост в клуба в края на сезона. Основен претендент за поста му от лятото пък е някогашният футболист на „ алените “ и сегашен треньор на Байер Леверкузен Шаби Алонсо-

На „ Анфийлд “ пък към този момент работят по постигането на съглашение за нов контракт с Мохамед Салах, чийто договор изтича през лятото на 2025-а година. На фона на това, има сериозна опция друга от звездите на тима – Луис Диас, да напусне. Това би се случило, в случай че Салах преподпише с Ливърпул, защото по този начин за Диас ще има по-малко игрово време, твърди The Sun.

Интерес към колумбиеца има от няколко тима от Ла Лига, които желаят да го имат в редиците си. Диас има контракт с Ливърпул до лятото на 2027-а година, а през този сезон има 10 гола и 5 асистенции в 35 мача във всички шампионати.

Изданието добавя, че приоритет за мърсисайдци, с изключение на новия контракт на Салах, са още тези на Трент Александър-Арнолд и капитана Върджил ван Дайк.

Liverpool star Luis Diaz in line for shock transfer exit as Reds make Mo Salah decision and line up three new deals |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР