В листите на ПП МИР са едни от най-опитните и

...
В листите на ПП МИР са едни от най-опитните и
Коментари Харесай

ПП МИР: В листите ни са едни от най-опитните и добри експерти във всички сфери |

„ В листите на Политическа партия МИР са едни от най-опитните и положителни специалисти във всички сфери, преподаватели във висшите образователни заведения, учители, доктори, дипломати от кариерата, офицери от запаса, мениджъри, общественици, актьори, музиканти, спортисти, представители на дребния и междинен бизнес, производители, докторанти, както и доста младежи. Всички те са нови лица в българската политика, които ще наложат новия, другия и моралния модел на ръководство и правене на политика в България. Всички те влизат в политиката, с цел да дадат персонален образец и да допринесат персонално със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската страна и връщането на нормалността в нея. “ Това сподели ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев по време на символичното показване на водачите на листи на Политическа партия МИР на 3-ти март пред паметника на Незнайния войник.

Ето кои са водачите на листи на Политическа партия МИР:

Д-р Антоанета Баракова е лидер на листата в област Благоевград. Тя е един от най-популярните акушер-гинеколози в община Благоевград. Майка на четири деца.

Иван Киров е лидер на листата в Бургас. Той е държавник и един от уредниците и най-активните участници в гражданските митинги в Бургас. Бори се за правата на потребителите и взе участие интензивно в гражданско придвижване, което съумява да отстрани закрепостяването на клиентите към мобилните оператори. През януари, февруари и март на 2013 година е един от водачите на митингите в Бургас.

Красимир Жейнов е лидер на листата в област Варна. Той е бакалавър със компетентност „ Международен бизнес мениджмънт “ и строителен инженер. Има административен и управнически опит, татко на три деца. Член на Националния изпълнителен съвет на Политическа партия МИР.

Инж. Симеон Славчев е лидер на листата в област Велико Търново. Той е инженер-магистър по „ Индустриален мениджмънт “. Завършил е „ Академия за обществена политика “ на Института за обществена интеграция и има добита спомагателна професионална подготовка по „ Управленски умения “. Специализирал е „ Политически мениджмънт “ в Българското учебно заведение за политика към Нов български университет. Има над 15 години управнически опит, като управител и шеф на компании и началник на планове. Владее немски, британски и съветски език. Председател на Политическа партия МИР.

Веселин Велков е лидер на листата в област Видин. Той е бил дълготраен чиновник в Министерство на вътрешните работи, отговарял за връзките с обществеността в регионалната дирекция на МВР-Видин, бил е член на спешния щаб и член на пробационния регионален съвет. По настоящем пенсионер от Министерство на вътрешните работи.

Пресян Павлов е лидер на листата в област Враца. Той е икономист и притежател на Медико-диагностична лаборатория за дентални фотоси в гр. Враца.

Симеон Генчев е лидер на листата в област Габрово. Той е посланик, член на преговорния екип за присъединението на България към Европейски Съюз. Син на проф. Минчо Семов, някогашния преподавател на Софийския университет, който е роден в с. Тодорчета, община Габрово.

Д-р Владислав Пакеров е лидер на листата в област Добрич. Той е един от най-хубавите кардиолози в България. Притежава две медицински специалности - вътрешни заболявания и кардиология, сертифициран е за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Той е прочут със своите изявления и отчети на национални и интернационалните конгреси, както и като преподавател на национални и интернационалните кардиологични курсове. Представял е научни разработки по отношение на интервенционалното лекуване на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна непълнота, сложни коронарни интервенции и други

Георги Славчев е лидер на листата в област Кърджали. Той е продуцент на рекламни телевизионни и кино клипове, бакалавър по “Журналистика и масмедии ” към УНСС София и магистър по “Мениджмънт в екранните изкуства ” към НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов ”. Участвал е в основаването и развиването на двете емблематични музикални малките екрани – ММ и МАД ТВ. Член на Националния изпълнителен съвет на Политическа партия МИР.

Светлин Колев е лидер на листата в област Kюстендил. Той е преподавател с 14 години педагогичен стаж. Член на Общото заседание и Академическия съвет на Алма Матер. Участва в голям брой публични и благотворителни начинания.

Д-р инж. Марио Христов е лидер на листата в област Ловеч. Той е ръководител на Съюза на изобретателите в България, машинен инженер, квалифициран патентен експерт, защитил докторска дисертация на тематика “Методи и модели за редовно планиране на софтуерни нововъведения ”, магистър по право, европейски представител е за изобретения, марки и дизайни.
Диана Николова е лидер на листата в област в област Монтана. Тя е приключила френска лингвистика в ВТУ „ Св.св. Кирил и Методи ” гр. Велико Търново и магистър по компетентност „ Национална сигурност ”. В момента е управител във френска компания.

Димитър Методиев е лидер на листата в област в област Пазарджик. Той е икономист и някогашен изпълнителен шеф на „ Напоителни системи “.

Проф. доктор Симеон Ананиев е лидер на листата в област в област Перник. Той е български академик, професор, специалист и икономически деятел в областта на превоза, учител по спедиция, статистика и ръководство на превоза във Висше транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “. Председател е на Клъстър „ Зелен превоз “ и член на УС на Българската асоциация на движимостите лица и специалистите. Бил е ръководител на Асоциацията на българските железопътни превозвачи.
Бойко Първанов е лидер на листата в област в област Плевен. Той е дълготраен народен играч по повдигане на тежести, 14 години е бил шеф на в разнообразни структури на Министерство на вътрешните работи, специалист по киберсигурност.

Димитър Митев-Дънди е лидер на листата в Пловдив град. Той е барабанист на именитата група „ Акага “, музикант, специалист в областта на културата.

Доц. доктор Светла Цветкова е лидер на листата в област в Пловдив област. Тя е водещ учител по маркетинг и мениджмънт, ръководства на превоза в УНСС.

Д-р Ирена Парунева е лидер на листата в област Разград. Тя е магистър по медицина, началник в едни от най-големите интернационалните фармацевтични компании.

Д-р Христина Георгиева е лидер на листата в област Русе. Тя е юрист, член на САК, Член на Европейския институт по право, преподавател в годишно лятно учебно заведение по Европейско частно право към Юридическия факултет на Университета в Залцбург.

Д-р Димитър Томов е лидер на листата в област Силистра.

Адв. Мартин Благоев е лидер на листата в област Сливен. Той е юрист в Адвокатска гилдия Сливен. Занимава се с комерсиално, гражданско и наказателно право.

Ивайло Манджуков е лидер на листата в област Смолян. Той е предприемач и управител с над 20-годишен управнически опит.
Председателят на Политическа партия МИР инж. Симеон Славчев е лидер на листата в 23 МИР София.

Адв. Георги Кардашев е лидер на листата в 24 МИР София. Притежава образователно-квалификационна степен „ Магистър “ по „ Право “, добита от Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Придобил е професионална подготовка по " Управленски умения " в Нов Български Университет. Придобил е дееспособност за посредник и е специализирал комерсиална медиация. Работи като юрист на свободна процедура и юридически съветник на организации с нестопанска цел. Женен с едно дете. Той е зам.-председател на Политическа партия МИР.

Доц. доктор Светла Цветкова е лидер на листата в 25 МИР София. Тя е водещ учител по маркетинг и мениджмънт, ръководства на превоза в УНСС.

Пламен Стоянов е лидер на листата в София област. Дипломат, офицер от Българската войска, някогашен общоприет консул на Република България в Новосибирск, Руска Федерация, бил е началник на звеното по „ Управление при рецесии и отбранително-мобилизационна подготовка “ на Министерство на външните работи, провел е активността на Кризисния щаб към Министерство на външните работи по време на рецесията с двама български водачи, взети за заложници от Ал Кайда в Ирак, специалист по Национална сигурност и ръководство при рецесии. Член е на Националния изпълнителен съвет на Политическа партия МИР.

Владислав Милев е лидер на листата в област Стара Загора. Той е икономист и управител с над 20-годишен опит в автомобилната промишленост. Зам.-председател на Политическа партия МИР с сектор „ Българи в чужбина “. Женен с две дъщери.
Инж. Славчо Славчев е лидер на листата в област Търговище. Той е държавник и предприемач. Бивш шеф на Националния замък на децата.

Проф. доктор Радостин Долчинков е лидер на листата в област Хасково. Той е административен шеф на Бургаския свободен университет и декан на Центъра по информатика и механически науки на БСУ. Председател на Държавна изпитна комисия по компетентност Индустриален мениджмънт.

Цветомир Цонев е лидер на листата в област Шумен. Той е нееднократен първенец по конна езда и кинокритика в Гърция, Холандия и Германия. В момента е учител по конна езда и притежател на състезателен клуб по езда Стейбал Цоневи.
Радослава Иванова е лидер на листата в област Ямбол. Тя е икономист с над 24-годишен опит като шеф на банков клон в Ямбол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР