В Левски Ривалдиньо така и не успя да разкрие качествата

...
В Левски Ривалдиньо така и не успя да разкрие качествата
Коментари Харесай

Ривалдиньо заформя силен тандем със сина на друга легенда

В Левски Ривалдиньо по този начин и не съумя да разкрие качествата си, само че откакто мина във Виторул (Констанца), стартира да играе много по-силно. Снощи синът на именития Ривалдо вкара значим гол за успеха с 2:1 над Университатя (Крайова), освен това пред погледа на татко си. Носителят на “Златната топка” дойде особено за мача и не остана отчаян от своя правоприемник.

Ривалдиньо вкара победното попадение в 57-ата минута след пас на Янис Хаджи - наследник на най-именития румънски футболист за всички времена георге Хаджи, който сега е старши треньор на Виторул. Самият Янис откри резултата преди почивката и към този момент има 9 попадения през сезона.

Любопитното е, че неотдавна Виторул отстрани Университатя и в шампионата за Купата на Румъния. Отборът от Констанца още веднъж се наложи с 2:1, а Ривалдиньо още веднъж бе създател на един от головете.

Втората поредна победа в плейофната фаза приближи Виторул единствено на точка от Университатя в класирането. Радослав Димитров остана на пейката за отбора от Крайова, който е в слаба форма и няма триумф в последните си 4 мача. “Студентите” към момента са трети в подреждането, само че към този момент изостанаха съществено от спорещите за купата ЧФР Клуж и ФКСБ.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР