В Левски чакат мнението на специалист от Германия за ествеството

...
В Левски чакат мнението на специалист от Германия за ествеството
Коментари Харесай

Мнението на специалист от Германия чакат в Левски за нападател

В Левски чакат мнението на експерт от Германия за ествеството на травмата на нападателя Билал Бари. Резултатите от ядрено-магнитния резонанс на мароканеца са изпратени на немски доктор, който би трябвало да даде своята рекомендация за лекуването на футболиста.

Едва по-късно на " Герена " ще имат изясненост от сериозността на травмата и периода за възобновяване на 24-годишния таран.

Бари се контузи по време на подготовка преди гостуването на Локомотив София (2:3). Опасенията са, че нападателят може да е скъсал връзки, което ще наложи оперативна интервенция.

" Направихме магнитен резонанс на Билал Бари, чакаме резултатите. Не съм оптимистично надъхан. Струпаха ни се много неща, само че би трябвало да ги решаваме. За страдание се получиха контузии на значими играчи ", сподели Станимир Стоилов след мача в " Надежда ".

Във въпросната среща травма получи Ноа Сонко Сундберг. Очакванията са той да бъде отвън игра най-малко един месец. Друг от контузените - Жереми Петрис, е на път да се завърне към естествен подготвителен развой. Той страдаше от разтежение в бедрото и не игра в последните два мача на тима. Очаква се да е на линия за дербито с ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР