В лелка можете да се превърнете много бързо, без да

...
В лелка можете да се превърнете много бързо, без да
Коментари Харесай

10 неща, които могат да превърнат жената в лелка!

В лелка можете да се превърнете доста бързо, без да разберете. Днес ще спрете да се
виждате с хората, на следващия ден ще се откажете от прическите и в идващия ден ще се обличате напълно грозно. И това е! Как да премахнете “болестта ” на ранните стадии ли питате? Но по какъв начин?

1. Вие не се променяте

Вие носите единствено псевдо-класически комбинации: бяло и черно. Блузка и сако или сако и пола. Изхвърлете ги незабавно! Но в това време, по време на лечението забравете за грозната трикотажна рокля.

2. Придържате се към митологичните комбинации

Те са митологични, тъй като от дълго време са изчезнали и не са съвременни. Това включва обичаните ви обувки и чанта с идентичен цвят и невъзможността за съчетание на златото със сребро, и най-важно дънките не могат да се носят след 30-годишна възраст.

3. Дори в най- дребните неща губите

Вие изцяло игнорирате аксесоарите или слагате всичките бижута. Докато тези неща
често не се разминават между тях. Има подобен златен принцип (от мадам Шанел): преди да излезете, премахнете бижутата, които сте поставили последно.

4. Вие запълвате дрешника с ненужни неща

5. Не знаете по какъв начин да изберете обувки

Те могат да бъдат разнообразни: остри, като преди 10 години. Но всички обувки са обединени от едно нещо: те обезобразяват и опростяват облика. Това не е най-хубавият метод да се откроите. Много по-разумно е да се купите лакирани, само че подобаващи модели.

6. Купувате странни чорапогащници

Колкото са по-прости чорапогащниците, толкоз по-добре! И всички блестящи, дантелени и с реплика на чорапи би трябвало да бъдат изхвърлени в кофата за отпадък. И като цяло – чорапогащниците би трябвало да са същински!

7. Косата ви е неподдържана

Фактът, че косата би трябвало да бъде чиста, не си заслужава да се загатва. Това е въпрос на самоуважение. Но непрекъснатата опашка или клитка демонстрират, че дамата има сериозен проблем с приемането и възприятието си за жанр.

8. Правите смешни прически

Това е другата прекаленост. Модата е естествена хубост, а прическите с присъщ външен тип не са за положително.

9. Носете доста златни бижута

Скъпите бижута наподобяват по-добре и по-солидно от тези евтени пръстени на всеки пръст.

10. Нямате “база ”

Ако вашият дрешник има пъстри и разнородни рокли, сандали, панталони и пуловери. И поради това е толкоз мъчно да се събере цялият си образ. Това също е знак, че се превръщате в лелка. На способената жена и облеклата са и подредени вярно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР