В латино сериала, развиващ се около МВР тези дни, няма

...
В латино сериала, развиващ се около МВР тези дни, няма
Коментари Харесай

Иван Гешев: В латино сериала около МВР няма добри и няма невинни

В латино сериала, разрастващ се към Министерство на вътрешните работи тези дни, няма положителни и няма почтени. Колкото и необичайно да ви звучи евентуално ВСИЧКИ (макар и официално противоречащи си твърдения) са правилни. Но дразнещото е, че се държат с нас като с идиоти. Това написа в собствен пост от последните минути някогашният основен прокурор Иван Гешев. Той разяснява последните събития към фотоси с пачки и уличаващо куче, Живко Коцев и задачата на отиващата си сглобка.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

В латино сериала, разрастващ се към Министерство на вътрешните работи тези дни, няма положителни и няма почтени. Колкото и необичайно да ви звучи евентуално ВСИЧКИ (макар и официално противоречащи си твърдения) са правилни. Но дразнещото е, че се държат с нас като с идиоти. Идиоти, които не виждат цялата картина и могат единствено да бъдат употребявани.
‼️Истината е, че две търговски сдружения (ГЕРБ и ПП-ДБ), които търгуват с въздействие и власт, се борят да управляват напълно Министерство на вътрешните работи преди изборите.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР