В квартал Гюнгьорен в Истанбул е извършена невероятна спасителна акция.

...
В квартал Гюнгьорен в Истанбул е извършена невероятна спасителна акция.
Коментари Харесай

Котка падна от шест етажна сграда право в ръцете на спасителя си (Видео)

В квартал Гюнгьорен в Истанбул е осъществена невероятна избавителна акция. Докато Озгюр Анли пиел чай с приятелите си на улицата, той забелязал пакостлива котка на име Лате, която се приближавала към прозореца на къщата на сестра му на третия етаж на постройка тъкмо от другата страна на улицата.
Анли видял котарака в обезверено състояние. Лате някак си беше съумял да се промъкне през отворения прозорец на 15 метра височина и в този момент се крепеше, неподвижен от боязън, на ръба на постройката, страхувайки се за живота си.

 Котка пада от постройка право в ръцете на спасителя си

Без да се колебае, Анли се втурва в деяние. Мъжът споделя:

„ Веднага отидох под прозореца. Чувствах, че котката ще падне в този миг “.

След като известно време се мъчеше да не падне, котката най-сетне не можа да се задържи повече и падна на улицата. Но вместо да се приземи мъчително на тротоара, тя се озова в ръцете на Анли. Там той откри и избавление, и топлината на нейната любов и признателност.

Героичното избавяне на Анли демонстрира, че някои хора отиват оттатък границите, с цел да оказват помощ на другар в потребност, изключително когато става въпрос за котки.

Това единствено демонстрира, че в никакъв случай не се знае по кое време почивката за чай може да се трансформира в животоспасяваща задача.

 Котка пада от постройка право в ръцете на спасителя си

Анли си спомня:

„ За момент си помислих, че в случай че не бях съумяла да го задържа, щях да имам скрупули на съвестта. Щях да съм доста сърдит, в случай че нещо се беше случило с котката на сестра ми.

Макар че в този момент беше незасегнат, Лате сигурно щеше да почине, в случай че Анли не беше там, с цел да го избави. Сестрата на младия мъж била у дома, когато това се случило, и разбираемо се тормозила, когато научила, че котката ѝ е паднала, само че изразила единствено признателност към Анли.

Стопанката на котарака споделя:

„ Той е воин. Вече сме взели ограничения, с цел да не се случи още веднъж сходно нещо “.

Споделете тази публикация с вашите другари!

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР