В кухнята на ГЕРБ: Пилешко преди избори с ППДБ. Вземате

...
В кухнята на ГЕРБ: Пилешко преди избори с ППДБ. Вземате
Коментари Харесай

Карбовски: В кухнята на ГЕРБ: Пилешко преди избори с ППДБ. Вземате едно ПП, обърквате го с едно ДБ и пасирате…

В кухнята на ГЕРБ: Пилешко преди избори с ППДБ. Вземате едно Политическа партия, обърквате го с едно Демократична България и пасирате… Такава рецепта забърка журналистът Мартин Карбовски във връзка предстоящите през днешния ден събития с бъдещия кабинет – съглашение или нови избори.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

В кухнята на ГЕРБ: Пилешко преди избори с ППДБ. Вземате едно Политическа партия, обърквате го с едно Демократична България и пасирате. Печете на муден огън на следващия ден до 12 часа. Изключвате и го оставяте във фурната до момента в който не каже Президента.Последвайте ГЕРБ – дами за още предписания.

 

 

Вчера ГЕРБ шокираха България, като обявиха, че ще върнат празна директория на Радев, напомня SafeNews

„ Искаме да имаме равнопоставеност в ръководството. ГЕРБ не може да е един гумен щемпел на промени, които някой е измислил някъде. Използвахме времето, с цел да се приказва за състава на Министерски съвет. Разбрахме се, че сътрудниците от ППДБ не са подготвени да поделят властта. Искат да създадат промени, само че да имат цялата власт, непременно, без да я споделят “, сподели Деница Сачева по време на ексклузивен брифинг.

Тя добави, че до 12.00 часа ППДБ имат време да решат да споделят властта, а не да я държат единствено за себе си и своите партийни функционери. Ако не – връщаме мандата и да си търсят други сътрудници.

„ От страна на договарящите с нас имаше цялостна непочтеност. Те внесоха моите правила за внасянето на регулаторите, с техните подписи, без да ги обсъдим. По отношение на процедурите за избор нямаме никакви различия “, съобщи Рая Назарян.

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР