В кризата с COVID-19 няма място за политика. В сегашната

...
В кризата с COVID-19 няма място за политика. В сегашната
Коментари Харесай

Каназирева: В кризата с COVID-19 няма място за политика

В рецесията с COVID-19 няма място за политика. В сегашната обстановка би трябвало да има обща отговорност и взаимност, както сред институциите, лечебните заведения и измежду цялото общество. Това съобщи регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева.

"Наистина в Областния щаб се взимат от време на време тежки решения. Трудни решения. И аз съзнавам, че това натрупа от време на време негативи върху мен. Няма да спра да работя. Извинявам се на хората, може би не постоянно решенията са най-хубавите, само че в действителност се прави всичко допустимо в тежката обстановка ", означи тя пред в. "Марица ".

Тя показа, че отново би приела и отново би работила със същото движение и със същата отговорност за обществото, в случай че й се наложи отначало да направи организацията.

На въпрос за отпадането на частичния локдаун Каназирева отговори:

"Няма по какъв начин страната да стои затворена месеци наред, тъй като това удря по бюджета на хората, а и на страната. Разбира се, че решенията би трябвало да бъдат в интерес на здравето, само че в случай че тези ограничения продължат прекомерно дълго, това ще докара до съществени вреди за икономическия ни живот, и то на работещите в дребния и междинния бизнес. От друга страна, всеки от нас би трябвало да е наясно, че отговорността както е самостоятелна, по този начин и групова. Ако ние не осъзнаваме, че би трябвало да изпълняваме ограниченията, с цел да отшуми рецесията, няма по какъв начин да се преборим с пандемията ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР