В критични времена българските управляващи нямат собствено мислене, мнение и

...
В критични времена българските управляващи нямат собствено мислене, мнение и
Коментари Харесай

Радев: Украйна настоява да води тази война

В сериозни времена българските ръководещи нямат лично мислене, мнение и позиция. Това разяснява президентът Румен Радев във връзка срещата на върха на НАТО във Вилнюс. Според президента е извънредно време да стартира да се мисли трезво и обективно за войната в Украйна.

„ Нашите ръководещи се пробват неистово да ни убедят, че изпращайки военна помощ, те покачват нашата сигурност. Напротив - този спор изрично се задълбочава - изрично. Жертвите стават от ден на ден. Колкото повече оръжия гълтам, има толкоз повече починали хора и опустошения ”, разяснява Радев на събора на Рожен.

На въпрос за отчета на ДАНС и дали има заплаха за България той отговори:

„ Искам да стане ясно, че Украйна упорства да води тази война. Но също по този начин би трябвало да е ясно, че сметката се заплаща от цяла Европа. И тази война има доста измерения. Пак споделям, то не е единствено чисто военно - има икономическо, обществено и политическо измерение. Тя е опасност и риск за цяла Европа ”.

" Няма Министерство на вътрешните работи, няма българска войска - във военно състояние всичко е едно ", сподели Радев във връзка предлагането за изпращане на 100 бронетранспортьора от запасите на вътрешното министерство като военна помощ за Украйна.

" Няма по какъв начин да излезем от рецесиите без родолюбие. Хиляди българи пристигнаха на Рожен, това ясно демонстрира, че България се пробужда и отхвърля нихилизма и подмяната. Няма по какъв начин да излезем от рецесиите и да градим стабилно бъдеще без родолюбие, без да почитаме нашата родова памет, обичаи и нашите предшественици ", съобщи Радев.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1110705490308108
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР