В критичен коментар по повод предизборното лого на Продължаваме промяната/ПП/,

...
В критичен коментар по повод предизборното лого на Продължаваме промяната/ПП/,
Коментари Харесай

Младен Шишков за предизборното лого на ПП: Дъно на самоунижението

В сериозен коментар във връзка предизборното лого на " Продължаваме промяната " /ПП/, формирано от геометрични фигури, депутатът от ГЕРБ Младен Шишков написа, че това е дъно на самоунижението. Той сподели и колаж, в който заменя надписа " Продължаваме промяната " върху логото с " Парапета ".

По думите на Шишков единственото, което Политическа партия могат да покажат са геометрични фигури, които са въплъщение на цялото им ръководство.

По мотив логото на Политическа партия още през вчерашния ден проф. Костадин Ангелов заподозря, че то е заимствано от паметния южнокорейски сериал " Squid game " ( " Игра на калмари " ).

Ето какво написа Шишков в персоналния си фейсбук профил:

Да се хвалиш, че ще обединяваш положителните сили (ДС), и да включиш в тях наследнитеците на Държавна сигурност (Държавна сигурност), е дъното на самоунижението (ДС)!

А тези детски картинки, с които се пробват да промиват мозъци, са дъното на кретенизма. За следващ път демонстрират, че те може да са напуснали детската градина, само че детската градина не ги е напуснала тях!

От друга страна ги разбирам. Ние демонстрираме пътища, автомагистрали, площади, пречиствателни станции, учебни заведения, детски градини, паркове, игрища, зали, лечебни заведения, храмове.

Единственото, което те могат да покажат са геометрични фигури. Олицетворение на цялото им ръководство ", отбелязва Шишков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР