В крайна сметка щях да реализирам мечтата си: в ГДР

...
В крайна сметка щях да реализирам мечтата си: в ГДР
Коментари Харесай

KапиталНО

" В последна сметка щях да осъществявам фантазията си: в Германска демократична република дамите се пенсионираха на 60-годишна възраст. Така че щях да си взема паспорта преди пет години и да заминавам за Америка. В Германска демократична република пенсионерите разполагаха със свободата да пътуват - на тези, които към този момент не са потребни като социалистически служащи, им се позволяваше да излизат от страната "
Германският канцлер Ангела Меркел, която е на 65 години, пред сп. " Шпигел "

" Ако прибавим нейната сила (на Мая Манолова - бел. авт.) в лимита на енергийната система, ние би трябвало да спрем АЕЦ " Козлодуй ".
Министърът на финансите Владислав Горанов пред bTV

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Един мъж (президентът Румен Радев - бел. ред.), обкръжен с Корнелия Нинова, Мая Манолова, Татяна Дончева, Елена Йончева, Весела Колева – те го ошашавиха този човек. Нека сме снизходителни. Аз просто не му изпитвам завист. Това е знамение към него ".
Премиерът Бойко Борисов пред публицисти, представен от " Дневник "

" Да си по този начин непримиримо почтен, че да заклеймиш Ицо Хазарта и... да подкрепиш Мая Манолова. Това са невиждания морални висоти. "
Режисьорът Стоян Радев в профила си във Facebook

" Такова мракобесие не е било даже и в най-мрачните времена на комунизма. Какви гаранции имаме, че постановлението за анулация на възбраната за овакантяване на страната няма да бъде анулирано или че ще влезе в действие? Какви гаранции имаме като свободни жители, че няма да бъдем върнати или арестувани на летище София в понеделник? КОЙ ще носи отговорност за противозаконните дейности на прокуратурата? " Лидерът на партия " Боец " Георги Георгиев във Facebook, представен от Mediapool.bg
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР