В края на поредицата почивни дни очакваме днес в София

...
В края на поредицата почивни дни очакваме днес в София
Коментари Харесай

Днес в София се очаква да се приберат около 400 хиляди автомобила

В края на поредицата почивни дни чакаме през днешния ден в София да влязат към 400 хиляди автомобила, оповестиха пред публицисти представители на Пътна полиция и на организация " Пътна инфраструктура ".

Най-проблемно ще бъде минаването по автомагистрала " Тракия " при Стара Загора, където тече ремонт на сектор от 23 километра. На 29 април по автомагистрала Тракия " от София са излезли 230 хиляди автомобила и е допустимо да има тапи и тапи. На същата автомагистрала има метаморфоза на придвижването при километър 159, поради ремонт на оборудване. Там в посока София ще има две ленти за придвижване, а в посока Бургас - една лента.

На входа от юг към София от Пътна полиция и АПИ предложиха да се минава по автомагистралата, с цел да не стават тапи по пътя през квартал Княжево. От АПИ предложиха да се употребява и Подбалканския път за прибиращите се в София от изток, и показаха, че този път е употребен първоначално от празниците единствено от 19 хиляди автомобила.

Ако всички са дисциплинарни и карат отговорно, не би следвало да има затруднения по трафика. От началото на Великденските празници до през днешния ден по пътищата на страната са починали 18 души, има и засечени десетки хиляди нарушавания на рестриктивните мерки а скоростта.

Патрули ще има на всички входове на столицата, предизвестиха от Пътна полиция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР